Matti Korhonen Mitä sinä sanot

Islamisoituminen uhka demokratioille

Sotaväen ylipäällikön Gustav Mannerheimin johtokaudet sattuivat niihin aikoihin, kun kommunismin uhka Suomessa oli suurimmillaan. Presidentti Mauno Koiviston toimikausi osui taasen siihen aikaan, kun kommunismin suuri aika päättyi. Viime vuosisadan suurin vaiva ja haitta olikin kommunismi kaikkine muotoineen. Voidaanpa sanoa, ettei Adolf Hitler olisi vienyt puoluettaan Saksan voimatekijäksi, elleivät saksalaiset kommunismin pelossaan olisi näin äänestäneet. Olivathan saksalaiset saaneet nähdä, millaista jälkeä kommunistit saivat aikaan raskaan ikeen alle joutuneissa Neuvostoliiton valtioissa. Demokraattiset valtiot joutuivat sitten selvittämään välinsä harhautuneiden saksalaisten kanssa, ja sen jälkeen sitten maailmanlaajuisesti toisen pahan, kommunistien, kimppuun. Molemmista olemme selvinneet. Mutta tässä meni kuitenkin hukkaan yksi kokonainen vuosisata. Seuraava suuri vitsaus tälle vuosisadalle ja ehkäpä seuraavillekin tullee olemaan islamin uskoisten valloitusyritys Eurooppaa ja muitakin eri uskontokuntien omaavia väestöjä  kohtaan.
Miten se tapahtuu? Libyan edesmennyt johtaja Muammar Gaddafi (murhattiin vuonna 2011) on esittänyt tämän strategian antamassaan haastattelussa Al Jazeera-televisiolle jo vuonna 2006.


https://www.memri.org/tv/libyan-leader-muammar-al-qadhafi-europe-and-us-...


Suomessakin 'hulluksi koiraksi' ivaillun Gaddafin profetiat ovat nyttemmin saaneet tunnustusta toteutumistarkkuudestaan asiaan perehtyneiltä tutkijoilta.


https://


Hirmuista, sanoisi vanhempi valtioneuvos.


Myös katolisen kirkon kardinaalit ovat huomanneet uhkan Euroopassa:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4116414/Everyone-Muslim-stupidit...
http://www.krone.at/oesterreich/wird-der-islam-europa-erobern-herr-kardi...


Ennusteissa muslimiväestön osuudeksi eri maiden kokonaisväestöstä on kolme usein toistuvaa vuosilukua: 2050, jolloin muslimeja on lähes yhtä paljon kuin kantaväestöä, 2070, jolloin muslimit saavuttavat kantaväestön määrän ja 2100, jolloin heillä on enemmistö maan väestössä. Muutos ei tapahdu kertarysäyksellä, vaan huomaamatta alueittain. Kuten esimerkiksi, että muslimienemmistö tulee kaupungeittain kuten Marseille, Malmö, Bryssel, Lontoo, Pariisi jne. Näissä esimerkkikaupungeissa on jo nyt suuret muslimipopulaatiot. Tanskalaisten on ennustettu saavan eri maista ensimmäisenä muslimienemmistön maahansa. Italiassa jo nyt useilla paikkakunnilla ala-asteiden aloittajista enemmistö on muslimeja. Ja vauhti on kiihtymään päin. Samoin on Kreikassakin. Niinpä molemmissa maissa tutkimusten mukaan yli 70 prosenttia kansalaisista suhtautuu muslimeihin negatiivisesti. Heillä on kokemusta.


Miltä sellainen tulevaisuus tuntuisi Suomessa? Asiaan voi käydä tutustumassa esimerkiksi Helsingissä. Pääkaupungin ominaisuudessa koko maan näyteikkunana Itäkeskuksen kauppakeskuksesta on tehty muslimien basaari, jossa muslimi macho perheen isät viettävät aikaansa vaimojensa ja monipäisen lapsikatraana kanssa samalla kun kantahelsinkiläiset kyyristelevät seinän vierustoja pitkin eteenpäin. Hyvin ovat muslimit kotiutuneet Suomeen, juurtuminen maan tapoihin on ihan eri asia. Tänne voi muualtakin Suomesta tuoda lapsensa ekskursiolle ja kysyä heiltä, että tätäkö me haluamme teille ja lapsillenne? Tulevaisuuden muslimienemmistöisessä Suomessa elämä olisi yksinkertaisempaa, ei olisi omantunnon ristiriitoja, vaan mullahit kertoisivat miten toimia. Emme tarvitsisi pähkäilyä monikulttuurisuudesta tai sukupuolineutraalista avioliitosta, kun näitä käsitteitä ei edes olisi.


Entinen Suomen puolustusvoimain komentaja Gustav Hägglund on todennut, että sekasorto ja taistelut jatkuvat Afganistanissa vielä ainakin kaksisataa vuotta. Tämä on hyvin uskottavaa. Jos katsomme uskontoja elinkaariajattelun mukaan, huomaamme, että islam on 600 vuotta nuorempi uskonto kuin kristinusko ja paljon nuorempi verrattuna idän suuriin uskontoihin. Eli islam on elinkaaressaan samassa vaiheessa kuin kristinusko oli 1400-luvulla. Mitä siitä seuraa; islamin maailmanlaajuista levittäytymistä ja sotia muutamia vuosisatoja eteenpäinkin. Samaa, mitä muhamettilaiset ovat tehneet islamin elinkaaren edelliset tuhatneljäsataa vuotta. Kristinuskon tämän hetkiseen kaiken ymmärtämiseen on siis islamin uskoisilla edessään monta mutkaa. Historiassa kolmekymmentä vuotta on lyhyt aika, mutta sinäkin aikana mielipideilmastossa voi tapahtua täyskäännöksiä. Näin on käynyt kristinuskossa; edellisen kahdenkymmenen vuosisadan aikana papit antoivat ohjeita, miten kansan tulee elää. Nyt henkilöt, jotka tuskin tietävät kymmentä käskyä tai vuorisaarnaa, viisaudessaan neuvovat ja opastavat kirkonnaisia ja -miehiä, miten kirkon tulisi sanoa ja toimia. Saksan rautakanslerin Otto von Bismarckin kerrotaan sanoneenkin aikoinaan, että kirkko on hyvä köyhän kansan kurissa pitämiseksi. Nyt tämä tehtävä länsimaisissa yhteiskunnissa on annettu urheilulle, vaikkapa esimerkkeinä jalkapallo ja jääkiekko. Tähän vaiheeseen islamissa on matkaa.


Saksalainen professori Gunnar Heinsohn on tullut tunnetuksi monen tieteenalan hallitsijana. Eräs hänen osaamisalueensa on ennustaa historiaa tieteen avulla. Hänen teoriansa 'nuorisopullistuma' selittää maailmalla riehuneita sotia, kansainvaelluksia ja myöskin pakolaiseksi joutumista. Alla oleva kirjoitus on julkaistu jo kymmenen vuotta sitten, ja näyttää teorian osoittautuneen oikeaksi.

http://gatesofvienna.blogspot.fi/2007/06/continent-of-losers.html     
https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttaj...

            
'Nuoriso pullistuma'-teorian mukaan nuorison liiallinen määrä suhteessa muuhun väestöön on vaarallinen. Sodat tarvitsevat nuoria miehiä, ja kun heitä on riittävästi, voidaan synnyttää konflikteja, jonne lähetään nuoret miehet taistelemaan. Ilman nuoria miehiä on mahdotonta sotia. Tällainen epäsuhde väestörakenteessa on juuri nyt Lähi-idässä ja Afrikassa. Länsimaissa on taas vastakkainen tilanne väestörakenteessa. Kun muslimiperheessä on viisikin poikaa, voi yksi jäädä vanhempien tueksi ja loput neljä lähteä sotimaan tai Eurooppaan pakolaiseksi. Länsimaissa taas omia nuoria miehiä ja naisia on niin vähän, ettei heistä ole varaa hukata ainoatakaan; siksi sodan sijasta pyritään rauhaan.
Matematiikka se on, joka jyllää, sanoi opettaja aikoinaan. Nyt numerot ovat muslimien puolella.


Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa kansalaiset ovat saaneet totutella kaikenlaisiin jihadistien iskuihin, mutta on väärin ajatella, että iskujen tekijät vihaisivat pelkästään länsimaita. Uutisia samanlaisista iskuista ja pahoinvoinnista on ympäri maailmaa: Intiassa muslimit hyökkäilevät sikhien ja hindujen kimppuun, Kiinassa uiguurien muslimivähemmistö tekee puukkohyökkäyksiä konfutselaista kiinalaisväestöä vastaan, Thaimaan eteläisissä maakunnissa muslimit kapinoivat  buddhalaisia vastaan, Sri Lankassa muslimiuskoiset tamilit ovat jo vuosia sotineet maan hallitusta vastaan. Samoin on Filippiineillä, jossa presidentti Rodrigo Duterte on joutunut aloittamaan sodan muslimeja vastaan eteläisellä Mindanaon saarella. Väestöltään monista etnisistä ryhmistä koostuvalla Filippiineillä muslimit tuntevat olevansa vain muslimeja, eivätkä filippiiniläisiä. Jännä nähdä, lähettääkö Ranskan presidentti muukalaislegioonansa Marseilleen, kun kaupunki on saavuttanut muslimienemmistön ja vaatii autonomiaa ja sharia-lakia ainoaksi oikeusohjeeksi alueellaan. Vain Etelä-Amerikka on säästynyt muslimien iskuilta, mutta eipä siellä olekaan sanottavasti muslimeja.


Sisällissodat ovat sodista tunteenomaisimpia ja raaimpia, eikä muisto niistä poistu sadassa vuodessakaan. Meille on esitetty televisiossa ja lehdistössä dokumenttiohjelmia, joissa muslimimaiden paikalliset ihmiset ovat muslimiveljiensä keskinäisissä taisteluissa kokeneet kauheuksia, menettäneet kotinsa ja läheisensä, siis tulevaisuutensa. Jos näin käy maassa, jossa on sama uskonto, sama kieli ja sama kansa, niin miten käykään maissa, joissa näitä kaikkia aineksia on sekoitettu. Kaikkialla muslimimaailmassa kuohuu, miksi meidän siis pitäisi sinisilmäisesti uskoa, ettei näin tapahtuisi myös Euroopassa muslimiväestön koon saavuttaessa kriittisen pisteen. Herkästi levottomuuksista syytetään usein nationalismia. Ylen ohjelmassa Perjantai 21.4.2017 historioitsija Teemu Keskisarja sanoi kansallisvaltioiden synnyn rauhoittaneen Euroopan sisäisiltä kahinoilta ja edelleen, että Yhdistyneet Kansakunnat ovat kansallisvaltioiden synnyn seurausta. Miksi eurooppalaisten pitäisi uhrata tämä vaivoin saavutettu herkkä ja hauras tasapaino sallimalla erilaisen kansan asettua omine lakeineen ja tapoineen kantaväestön joukkoon? Tällaisesta uudesta väestöstä maan sisällä oli hyvä esimerkki YLEn Ulkolinjalla 9.2.17 esitetty tanskalaisdokumentti, jossa etenkin muslimien perhe- ja perintöoikeus on paikallisten imaamien hoidossa.


Islaminuskoisia turkkilaisperäisiä kansalaisia on Saksassa jo n. 4,5 miljoonaa. Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan yritti hoitaa omaa politiikkaansa heidän joukossaan kuin omassa maassaan. Tämä onnistuttiin vielä estämään, mutta entäpä, kun ulkomaiset uskonnolliset johtajat tulevaisuudessa ottavat hallintaansa yhä nopeasti Euroopassa lisääntyvän muslimiväestön mielen? Euroopan johtajien takaraivossa on onneksi kolkuttanut muslimien mahdollinen muutto yksisuuntaista monikaistaista moottoritietä pitkin Eurooppaan varautuneena vetkutteluna Turkin ja EU:n välisissä neuvotteluissa, etenkin jos Turkki olisi hyväksytty EU:n jäsenmaaksi.
Ranskassa, jossa on Euroopan suurin muslimiväestö, maan vankiloiden n. 78 000 vangista n. 70 prosenttia on muslimeja. Kaikki heidän tekemänsä rikokset ovat perinteisiä rikoksia, lisänä vielä joukkoahdistelut, jotka eivät kohdistu pelkästään naisiin vaan myös miehiin, joita muslimien nuoret miehet hakkaavat joukolla. Sama suuntaus on muissakin Euroopan maissa, myös Suomessa. Saksasta muuttaa joka vuosi 150 000 korkeasti koulutettua ammattilaista muihin turvallisempiin anglosaksisiin maihin. Eräs merkittävä syy muuttoon on maan islamisoituminen. Samoin on muuttajia Hollannista ja Belgiasta. Näiden hyväpalkkaisten muuttajien työpaikkoja ei pystytä täyttämään, ei ainakaan nykyisillä maahan tulijoilla. Samoin Ruotsissa valtavaa sairaanhoitajavajausta ei täytetä nuorilla muslimimiehillä. Myös saksalaiset teollisuusmiehet etsivät turvallisempia olosuhteita Saksan ulkopuolelta tehtailleen ja henkilöstölleen. Eräät turvasatamat ovat löytyneet Varsinais-Suomesta.


Myöskään venäläiset eivät ole tyytyväisiä vuonna 2015 Moskovaan nousseeseen uuteen suurmoskeijaan:
 http://www.cheriberens.net/russian-people-say-they-are-very-concerned-about-the-growth-of-muslim-population-in-russia.html


Venäläisillä ja suomalaisilla on ollut sama riesa viime vuosisadalla - kommunismi. Tämän vuosisadan yhteinen ongelma on sitten islamismi. Nykyisin Venäjän armeijan alokkaista 40 prosenttia on muslimeja. Jos kehitys jatkuu tulevaisuudessa, meillä on idässä mahtava muslimiarmeija vastassamme ja olemme taas napit vastakkain. Vielä pahemmaksi asia muuttuu, jos myös Nato-maat islamisoituisivat. Miltä tuntuisi jo nyt asua pienessä länsimaisessa maassa Iranin ja Pakistanin välissä?


Kun ranskalainen pilalehti Charlie Hebdo pilkkasi pilapiirroksilla muhamettilaisten pyhintä profeettaa ja uskonnon perustajaa, Muhammedia, seuranneeseen islaminuskoisten vastalausemyrskyyn ja paheksuntaan länsimaiden lehdistö vastasi fraaseilla lehdistön vapaudesta ja eurooppalaisten mielipiteen vapaudesta. Tämä on hieman hassua, ovathan näiden taiteilijoiden piirtämät karikatyyrit näissä lehdissä suorastaan jäljennöksiä saksalaisissa lehdissä viime vuosisadalla 30- ja 40-lukujen vaihteessa olleista piirroksista juutalaisista. Kun suomalainen kansanedustaja toi julki maailmalla varsin yleisen näkemyksen terrorismista, hän joutui siitä käräjille ja sakotetuksi. Suomalainen oikeuslaitos osoittautui paaviakin paavillisemmaksi, vai pitäisikö sanoa: ajatollaakin ajatollammaksi. Tosin islamistien rangaistus pilalehdelle oli vieläkin melkoisempi, 21.1.2015 lehden toimituksessa tapettiin kaksitoista työntekijää. Näin loppui pilapiirtely tästä aiheesta tässä lehdessä ja monissa muissakin samaa hauskuutta harrastaneissa aviiseissa. Voidaanpa tässä yhteydessä väittää, että islamin pelko on viisauden alku suomalaisen oikeuslaitoksen ja valtamedian mukaan.


Josif Stalinin sanomaksi lienee laitettu leikiksi sanonta: 'Missä ihmisiä, siellä ongelma. Ei ihmisiä, ei ongelmaa'. Jos joku tunnettu suomalainen persoona päivittäisi tämän sanonnan tämän päivän mukaiseksi, hän saisi sen elämään vuosiksi eteenpäin. Tosin hän joutuisi maksamaan sloganistaan julkistusmaksua viranomaisille jälkikäteen. 'Missä muslimi, siellä sota' jne.


Mistä ei voida puhua siitä on vaiettava, on sanonut saksalainen filosofi. On niin paljon, mitä emme saa sanoa vapaassa maassamme, tai vain taiteilijat voivat sen sanoa. Tämä oli huomattu eräässä tämän lehden blogikirjoituksessa. Sama sanomattomuuden pelko on juurrutettu koko EU:n alueelle. Unkarin presidentti Viktor Orban on kertonut meille, mitä emme saa sanoa koko Euroopassakaan:


https://  


Helsingissä on siivottu kaupunkikuvaa menneinä vuosina siirtämällä ulkoilmaelämään sopeutuneiden kansanjuopottelijoiden majoituspaikat pois ihmisten silmistä, samoin eurooppalaisten romanikerjäläisten telttamajoitustilat on viime vuosina purettu poliisin rautaisella otteella monenlaisesta vastustelusta huolimatta. Mutta islamistinen voima tuntuu ja näkyy keskellä kaupunkia pakolaisten maasta poistamista vastustavien mielenosoittajien leiriytymisenä, jolle kaupunki ei tunnu mahtavan mitään. Sen sijaan kantasuomalaisten vastamielenosoittajien leiriin poliisit tekivät rajun hyökkäyksen ja pidättivät väkivaltaisesti mielenosoituksen johtohenkilöitä, myös naisia. Nyt on tosin uutisoitu, että molemmat leirit purettaneen kristillisen tasajaon mukaisesti Salomonin tuomion tehneiden virkamiesten päätöksellä, ettei vain kukaan pääsisi syyttämään heitä jonkin puolen suosijaksi. Poliitikot tietenkin pysyttelevät hiljaa ja kaukana vaikeista asioista.


Menneinä vuosisatoina uudeksi uskokseen islamin omaksuneita kristittyjä kutsuttiin janitsaareiksi. Sodissa ja taisteluissa entisiä uskonveljiään ja muitakin vastaan janitsaarit kunnostautuivat urhoollisesti ja raivokkaasti näyttääkseen uskoaan ja kuuliaisuuttaan uusille isännilleen ja sielun kumppaneilleen. Tämän päivän janitsaarit eivät hyökkää sapelit paljastettuina, vaan käyttävät kynää ja tiedotusvälineiden ohjelmia luodakseen eurooppalaisille sopivan vilpittömän ja hyveellisen kuvan omasta uskostaan ja muistakin toimistaan. Muslimien ei edes tarvitse perustaa mitään uusia ideologisia kanavia vaikutusmahdollisuuksiensa parantamiseksi, koska vihervasemmistolla riittää valmiita alustoja tällaiseen toimintaan. Edesmennyt toimittaja Erkki Toivanen on osuvasti kuvannut muitakin monikulturisteja 'hyödyllisiksi idiooteiksi islamismin asialla' Uuden Suomen Puheenvuoro blogissaan jo vuonna 2007.  Asiallista tekstiä vielä tälle päivällekin.
http://erkkitoivanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/41820-hyodylliset-idiootit...


Evankelinen kirkkommekin on enenevässä määrin alkanut sopeutua islamin ylivaltaan tulevaisuudessa. Pastori Jaakko Heinimäki näki hyvänä asiana MTV:n Uutisextrassa pääsiäisenä suurmoskeijan rakentamisen Helsinkiin näkyvälle paikalle. Ehkäpä kirkon piirissä ajatellaan, että kun annetaan pikkusormi, niin kaikki menee aina jatkossa sopuisasti. Ellei rahoitus järjesty moskeijan rakentamiseen, joku kirkon henkilö varmaan ehdottaa, että rakennus tulee pystyttää Helsingin seurakuntayhtymän verovaroilla uskontodialogin nimissä. Ja jos Helsingin uusi pormestari onnistuu vesittämään koko rakennushankkeen, niin kirkon piirissä joku seuraavaksi ehdottaa jonkin hienon kirkon lahjoittamista muutettavaksi moskeijaksi. Britanniassa jo tuhat kirkkoa on siirtynyt moskeijoiksi, miksei sitten meilläkin. Jos näin kävisi, kirkollisveron maksajat varmaankin perustaisivat omia uusia uskonyhteisöjään, alkukirkkoja, joita ylläpitäisivät nyt kirkolle maksamillaan veroilla. Meitä on varoitettu tällaisesta moskeijahankkeesta useilla esimerkeillä; ensimmäinen on historioitsija Homeroksen kertomus Troijan sodasta puuhevosineen, joka erehdytti puolustajat. Myöhemmiltäkin ajoilta on esimerkkejä herkkäuskoisten höynäyttämisestä; saksalaiset tukivat taloudellisesti 1930-luvulla Benelux-maiden rauhanliikkeitä ja muita hyvää tarkoittavia yhdistyksiä. Tämän jälkeen he hyökkäsivät Ranskaan Belgian kautta ohittaen takakautta ranskalaisten puolustuslinnoitukset ripeästi. Tätä samaa kautta jihadistit myös tekevät nykyään onnistuneesti hyökkäyksiään Ranskaan. Ranskan edellinen presidentti Francois Hollande onkin sanonut, että sota on tullut Ranskaan.


Tunnettuja kirkon henkilöitä on ns. paperittomien pakolaisten, siis ne henkilöt, joille maahanmuuttovirasto on antanut muukalaispassin, palauttamisasiassa vaatinut viranomaisia sallimaan heidän jääntinsä maahan, vaikkei heillä olisikaan pakolaisstatusta. Asian tiimoilta 20.5.17 Turun kirkkopäivillä presidentti Sauli Niinistö joutui ratkaisemaan asian sanomalla, että lakia on noudatettava. Pulinat pois. Vanhan kansan mukaan 'itku ei auta markkinoilla'.


Paljon puhutaan useissa yhteyksissä, että tämä on vastoin kansainvälisiä lakeja, kansainvälisiä oikeuksia, asetuksia tai ihmisoikeuksia jne. Ei kuitenkaan ole olemassa mitään sellaista parlamenttia, jossa näitä kansainvälisiä lakeja säädettäisiin, ja eikä siten niitä toimeenpanevia tai niiden mukanaan tuomia ristiriitoja ratkovia toimijoita. On vain erilaisia sopimuksia, julkilausumia ja hyvää tarkoittavaa puhetta, jotka on tarkoitettu eurooppalaisten kansalaisten turvallisuuden tunteen ylläpitämiseksi. Tämän toi esiin myös presidentti Niinistö tämän vuoden valtiopäivien avajaispuheessaan puhumalla kansainvälisistä pelisäännöistä, eikä laeista ja asetuksista. Pelisääntöjä taas tulkitaan kaikkialla omaan pussiin. Maailmassa vallitseekin anarkia. Mikään maa ei enää edes kysele YK:n lupaa tai päätöksiä lähettää pommituslaivueita Irakiin tai Syyriaan. Siellä ovat jopa Eesti ja Tanska vahvoilla yksiköillään.


Edellinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero on tullut siihen tulokseen, että 'laiton maahanmuutto on suurin sisäisen turvallisuuden uhka ja edelleen, että tilanne ei ole hallinnassa, vaikka niin väitetään'. Hän, jos kuka tietää. Jo nytkin pääkaupunkiseudun työmatkalaiset, jotka voivat käyttää busseja, junia ja raitiovaunuja välttelevät menemästä metron tungokseen. Yleisesti annetaankin ymmärtää, että jonkin tasoinen hirmuteko on vain ajan kysymys Suomessakin. Sisäministeri Paula Risikko on tuonut esiin ajatuksen reservipoliisin muodostamisesta esimerkiksi sotilaspoliisikoulutuksen saaneiden varusmiesten käyttämisestä poliisin apupoliiseina. Tällaisia esityksiä on ollut ennenkin, mutta ne on jo raakileasteella unohdettu. Uhkakuviin parhaiten valmistautuneita ovatkin  kansalaisten omat vapaaehtoisorganisaatiot kuten vastarintaliikkeet, Suomi Ensin jne.
 


Kuten huomaamme, demokraattiset maat idässä ja lännessä ovat valtavan paineen edessä omien rajojensa sisällä vastatessaan islamistien vyörytykseen. Demokraattisissa maissa on se hyvä puoli, että kun asiat lähtevät vierimään väärään suuntaan, vaihdetaan johtajia. Näin kävi myös Yhdysvalloissa. Presidenttiehdokas Donald Trumpin voitosta on syytetty ns. valkoista työväestöä. Saman suuntaisia syytöksiä lueteltiin Britanniassa brexit-äänestyksen jälkeen. Myös Ranskan ja Hollannin viimeisissä vaaleissa valkoinen työväestö näytti kyntensä. Näissä vaaleissa yllättävää ei ollut maahanmuuttokriittisten hyvä menestys vaan entisten valtaa pitäneiden vasemmistolaisten voimien lähes kokonaan katoaminen vallasta kuten Uuden Suomen blogisivuilla on huomattu. Synniksi entisille valtaapitäville puolueille on katsottu jo 70- ja 80-luvuilla vasemmistopuolueiden kultakaudella alkanut hallitsematon maahanmuutto länsimaihin. Uusi suuntaus politiikassa heijastui myös Suomen kuntavaaleissa sosiaalidemokraattien odotettua heikompana menestyksenä. Jännä nähdä, miten puolueen johto saa vai saako se suomalaisen valkoisen työväestön taas puolelleen ja jos saa, niin miten. Toiset äänestävät jaloillaan, mutta nyt valkoinen työväestö on noussut maailmanlaajuisesti ratkaisijaksi maittensa tulevaisuuden kannalta. Heidän äänistään käydään kovaa kilpailua.


Maailman väestömäärältään suurimmassa demokraattisessa maassa Intiassa itseään maailman lempeimmän uskonnon edustajina pitävät hindut ovat myös huolissaan islamin vyörytyksestä maassaan. He ovatkin ehdottaneet ei-muslimienemmistöisten maiden yhteistyötä ja liittoa muslimien voittokulun katkaisemiseksi. Heillä on viiden kohdan toimenpide suunnitelma asian puolesta toteutettavaksi ei-muslimienemmistöisissä maissa: on tuotava esiin radikaali islamismi kaikissa muodoissaan, on lopetettava kaikenlainen valtiollinen ja poliittinen tuki muslimeille, on kontrolloitava muslimien määrää, jihadistien sodat on lopetettava kaikkialla, on poistettava vihaan ja raakalaisuuteen yllyttävät jakeet Koraanista.


https://hinduexistence.org/2017/03/18/two-dangerous-deadlines-for-islami...


Edellisen kappaleen toimenpide-ehdotukset eivät varmaankaan saa tuulta purjeisiinsa tämän päivän johtajien ollessa vallassa Euroopassa. Lapsemme ja lapsenlapsemme joutuvat ratkaisemaan tämän uhkan tulevaisuudessa valitsemalla oikeat johtajat ja edustajat maidensa parlamentteihin.
Tämän päivän länsimaisista johtajista lapsettomia ovat Emmanuel Macron (Ranska), Theresa May (Englanti), Nicola Sturgeon (Skotlanti), Paolo Gentiloni  (Italia), Angala Merkel (Saksa), Xavier Bettel (Luxembourg), Stefan Löfven (Ruotsi), Mark Rutte (Hollanti), Jean-Claude Juncker (EU).  Lapsia on ainakin seuraavilla presidenteillä Viktor Orban, Sauli Niinistö, Vladimir Putin, Donald Trump. Voisiko tulevaisuuden päätöksiä tehtäessä olla tällä jaolla jotain merkitystä? Ketä sinä heistä äänestäisit?

Lähteitä:
Weismann, Alan 2014. Maailma täynnä meitä. Atena Kustannus Oy suom. Ville Lähteenmäki. Akuperäinen teos: Countdown. Our Last, Best Hope for a Future on Earth?    
Vihavainen, Timo 2017. Barbarian paluu. Otava
Hägglund, Gustav 2014. Rauhan utopia. Docendo Oy, Jyväskylä
Paatero, Mikko 2016. Sisäinen turvallisuus horjuu. Docento Oy
Waltari, Mika 1952. Johannes Angelos. WSOY


Linkkejä:
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/485660-jos-olisin-pohjoismaista...
http://www.derhauptstadtbrief.de/cms/118-der-hauptstadtbrief-139/1191-de...
http://gatesofvienna.blogspot.fi/2007/06/continent-of-losers.html
https://www.gatestoneinstitute.org/6542/migration-crisis-islam-will-conq...
https://jamestown.org/program/marlene-laruelle-how-islam-will-change-rus...
https://www.memri.org/reports/libyan-leader-muammar-al-qadhafi-al-jazeer...
http://www.derhauptstadtbrief.de/cms/118-der-hauptstadtbrief-139/1191-de...
http://www.spiegel.de/video/ansturm-auf-europa-prof-gunnar-heinsohn-im-i...
http://www.krone.at/oesterreich/wird-der-islam-europa-erobern-herr-kardi...
https://
https://
https://

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Metroa vältellään ja Itäkeskuksessa kuljetaan pitkin seinänvieriä? Ihan silkkaa houretta.

Matti Korhonen

Kannattaa itsekunkin käydä tarkistamassa. Työpaikoilla keskustellaan paljon metrossa matkustamisessa.

Kalle Erkkilä

Katosiko tämä blogikirjoitus välillä?

Matti Korhonen

Valitettavasti kyllä. Korjasin tekstiä ja päivitys nähtävästi jäi kesken.

Käyttäjän MikaelSchulman kuva
Mikael Schulman

Väite "Sri Lankassa muslimiuskoiset tamilit ovat jo vuosia sotineet maan hallitusta vastaan" on kyllä melkoista liiottelua. Tamilit ovat voittopuoleisesti hinduja, ja tamililaista valtiota ajaneet LTTE-sissit eivät kohdelleet muslimeja mitenkään mallikkaasti.

https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Sri_Lanka
https://en.wikipedia.org/wiki/Expulsion_of_Muslims...

Mutta Sri Lankan valtaväestö, singaleesia puhuvat buddhalaiset, eivät myöskään ole islamin ystäviä.

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_anti-Muslim_rio...
https://iapsdialogue.org/2017/04/24/anti-muslim-ex...

Matti Korhonen

Hyvä huomio.Muslimit ovat olleet tamilien itsenäisyyttä ajavan järjestön Tamili Tiikerien karkotusten kohteena.
https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Sri_Lanka

Matti Korhonen

Tuntuu mielenkiintoiselta. Laitan lukulistalle.

Petteri Hiienkoski

Kirjoittaja selvästikin miettinyt "syntyjä syviä". Ja myönnän kokeneeni samojen teemojen kohdalla eräänlaisen "valaistumisen" tai ainakin havahtumisen jokunen aika sitten.

Länsimaisen kulttuurin ja sivistyksen tulevaisuus ei todellakaan näytä erityisen valoisalta. Sen asian tiedostamista haittaa valheen ilmapiiri, jossa asioista ei saisi enää puhua niiden oikeilla nimillä. Eihän todellinen demokratia sellaisessa tilanteessa enää voi toimia kunnolla. Tähän on tultu aika salakavalasti.

Jossain määrin masentavista tulevaisuuden näkymistä huolimatta toivon pilkahduksiakin on. Ja demokraattiset rakenteet ovat kuitenkin edelleen olemassa. Se tarkoittaa muutoksen ja uudistumisen mahdollisuutta.

Nykytilanneessa yllättävän paljon samoja piirteitä 500 vuoden takaisen Euroopan tilanteen kanssa. Jälkikäteen historia näyttää helpolta, mutta aikalaisten näkökulmasta tulevaisuus näytti silloin hyvinkin synkältä. Henkisesti, hengellisesti ja yhteiskunnallisesti.

http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Gutenbergin painokoneet mullistivat tiedonvälitystä ja eliittien asemat horjuivat. Nyt eliittien asemaa horjuttavat Internet ja some. =)

Toimituksen poiminnat